Merkantil EUD – Butik, Handel og Event
Vil du uddannes og have et job inden for brancherne...
- Butik (detail)
- Handel
- Event
...så er du havnet rette sted!
Grundforløbet – praksis og relevans i fokus
Merkantil EUD er den målrettede vej til et godt job! Hvis du gerne vil have en koncentreret uddannelse, hvor du allerede efter 1 år kan komme i praktik i en virksomhed i en branche, som - du synes - er spændende, så er Merkantil EUD det rette valg!
Undervisningen og fagene er nemlig skræddersyet, så de ligger helt tæt på praksis ude i virksomhederne.
Skoletiden og praktiktiden hænger derfor tæt sammen – og du bruger din skoletid på ting, som du reelt kan anvende til noget i dit kommende job!
Merkantil EUD består af 1 års grundforløb på Køge Handelsskole og sluttes af med (normalt) 2 år i din praktikvirksomhed – 3 år i alt.
Er der gået mere end et år, siden du har afsluttet Folkeskolens Afgangsprøve, springer du det første halve år af grundforløbet over.
Hovedforløbet – to år i virksomhedspraktik
Målet for enden af grundforløbet er selvfølgelig virksomhedspraktik i en branche, som du gerne vil arbejde og gøre karriere i. Praktikperioden hedder Hovedforløbet. På grundforløbet skal du beslutte dig for, hvilken retning på Hovedforløbet, du vil i praktik i: Butik, Handel eller Event.
Har du ambitioner om et lederjob har du mulighed for at bygge et ekstra år oven på Merkantil EUD.
Vil du gerne lære gennem praksis - så vælg uddannelsen Merkantil EUD – Butik, Handel og Event!
På Merkantil EUD får du en bred og alsidig indsigt i samfundet samt erhvervs- og kulturlivet. Vi lægger vægt på, at du lærer at lære, fordi ingen kan forudse, hvad der er vigtigt at lære om 10 år. Derfor er det vigtigt, at du får nogle metoder til at lære, så du selv kan søge og finde svar på de spørgsmål, der melder sig i fremtiden. På EUD tilegner du dig de bedste metoder til egen læring.
Værdier
På Merkantil EUD lægger vi særligt vægt på de fire værdier:
- Faglighed
- Dialog
- Trivsel
- Fællesskab
Vi lægger vægt på, at alle elever bliver så dygtige som muligt og lærer at leve op til de faglige krav, der stilles på uddannelsen og af erhvervslivet.
Da vi på Merkantil EUD er vi mange mennesker sammen, lægger vi udover de faglige krav også stor vægt på den daglige trivsel. Hvis alle skal komme til orde og trives på skolen, er det vigtigt, at der er en god og fornuftig dialog mellem os.
Det er blandt andet vigtigt, at vi taler pænt til hinanden og udviser respekt over for hinanden, både lærere og elever imellem og elever indbyrdes. God trivsel kommer blandt andet af, at den enkelte kan føle sig tryg på skolen, og den tryghed kommer blandt andet af respekten for hinanden, at der ikke mobbes og at der er en god og positiv stemning på afdelingen. Et godt fællesskab øger også den gode trivsel.
Det skal være rart at tage af sted til skole hver morgen!